Alkuperäinen lamppu pidikkeellä – 100 % vastaava suorituskyky!

Alkuperäinen lamppu tarjoaa saman

        käyttöiän   -   valonvoimakkuuden   -   värintoiston

Pidikkeellä varustettu alkuperäinen lamppu on alla mainittujen projektorivalmistajien hyväksymien alkuperäisvalmistajien tuote.

Alkuperainen lamppu pidikkeella

Alkuperäisten lamppujen tunnettuja valmistajia ovat

Philips, Osram, Phoenix, Iwasaki, Matsushita sekäUshio. Viime aikoina myös on aloittanut oman Epsonvalmistuksen projektoreilleen.

 

Eniten myydyissä lampuissamme itse lamppu on alkuperäinen, ts. alunperin samalta valmistajalta. Esimerkiksi Philips-lamput on valmistanut Philips projektorimalleille, mutta emme osta niitä projektorivalmistajilta vaan suoraan lampunvalmistajilta. Kun välikäsien määrä on minimoitu, voimme tarjota markkinoiden parhaat hinnat ja parhaan laadun! Tarjoamme osittain alkuperäisiä lamppuja ja pidikkeitä, jotka eivät tule projektorivalmistajien kautta, sekä myös projektorivalmistajilta tulevia alkuperäisiä lamppuja ja alkuperäisiä pidikkeitä. Lisäksi saatavana on alkuperäisiä lamppuja ilman pidikettä tietyille projektoreille. Pyrimme kuitenkin välttämään niitä asiakkaalle koituvan ylimääräisen vaivan takia.

Kun valitset alkuperäisen lampun pidikkeellä tai irrallisena, saat täsmälleen saman suorituskyvyn kuin ostaessasi alkuperäisen lampun alkuperäisellä pidikkeellä!       

Lampun valmistaja käy ilmi lampussa olevasta merkinnästä. Lamppuvalmistajien merkinnät: Philips (UHP), Osram (P-VIP,VIP) , Iwasaki (HSCR, MSCR), Matsushita (UHM,HS, M), Phoenix (SHP), Ushio (NSH,UMPRD) ja Epson (UHE, jota kuitenkin käytetään muiden  Epsonille valmistamissa lampuissa) .

Tavoitteemme on tarjota korkeaa laatua parhailla hinnoilla!